佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

专业商业视频制作(便宜)-Pro Whiteboard Animation Video (as low as RM50!)

商业视频制作- 请给我你要制作的内容,文字不超过100个字如果你的视频是60秒或以下。 只限英文字母。 任何疑问可以skype : shun2u

请查看视频的样本 http://www.youtube.com/watch?v=loXn68LZ-kw

1 分钟视频 (640 x 360) - RM50 , 如果HD 1080 x 720 - RM80

will create a Professional Engaging Animation Whiteboard

Most can be done in 24 hours or less. Larger projects may need more time.

All projects will be done in my own style.

Music is also available for all projects

** I do require a script**

Most whiteboard animation scribe projects are 60 seconds to 120 seconds, but can be Any Length.

*Please contact me first for a quote and to be sure I can do what you need done.*

* Start at as low as RM50 * 1-60 seconds

超便宜的视频制作。 大家可以游览视频样本在 http://youtu.be/oMIvsjnorJ0

便宜专业视频制作。 任何询问请PM 我。

1 minute and below:
normal : 640 x 360 size -RM50
HD :1080x 720 size - RM80 本帖最后由 tsc5119 于 2-4-2014 09:36 AM 编辑

check out our sample work: http://youtu.be/loXn68LZ-kw

欢迎询问劲爆优惠价钱!优惠有限!

Follow Us
你好,制作1分钟视频RM50?

只需要提供内容,动画构思你负责完吗

elysee 发表于 5-4-2014 11:29 PM
你好,制作1分钟视频RM50?

只需要提供内容,动画构思你负责完吗

对。只提供内容给我。文字不要太多,文字如果多,我照片就得放少了。因为只大概一分钟。如果你需要很长文字,那就购买两分钟。谢谢。

便宜专业视频制作。 任何询问请PM 我。

tsc5119 发表于 5-4-2014 11:35 PM
对。只提供内容给我。文字不要太多,文字如果多,我照片就得放少了。因为只大概一分钟。如果你需要很长文 ...

我有兴趣做,1分钟已经够了,要促销脚车店的,资料我想想要放什么了再pm你。

elysee 发表于 6-4-2014 02:00 PM
我有兴趣做,1分钟已经够了,要促销脚车店的,资料我想想要放什么了再pm你。

好。那等你稿。谢谢。

各位如果想了解更多详情可以pm我哦,谢谢!

请问还有在做吗?