佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

^_^ 在下小小0既珍藏 (新成员加入--1比1蜘蛛侠胸像-06-08-07)

蜘蛛侠到寒舍一游!

新成员---  The Incredible Hulk Premium Format Statue            
1:1 LIFE SIZE SPIDERMAN BUST

高-- 20寸

横-- 18寸

面积-- 16寸

重量-- 12.96 KG

全球限量-- 1000 PCS

高-- 21寸

横-- 18寸   面积-- 16寸   重量-- 12.96 KG

全球限量-- 250 PCS (亚洲版)

12寸 MARVEL ICON

BE@RBRICK SERIES 13, 终于齐套啦!SIDESHOW WOLVERINE COMIQUETTEIMG]http://i67.photobucket.com/albums/h298/maho1874/DSC05376-1.jpg[/IMG]  Be@rbrick series 12. 终于0的起心肝买0左只 1000% “啤碧”(bearbrick) *Mastermind* size真系好吸引。

Welcome Welcome

你好我是玩改Gandam的Kaki.欢迎你哦。

我刚Update一些Pic ,给你看看,刚有买了两个PVC和冰河

还没拍,等Digi Camere来先再放。^^ +u.

好。。。壮观的收集!!!你还真有米啊!!!

原帖由 xX夜神月Xx 于 10-4-2006 11:11 PM 发表
Welcome Welcome

你好我是玩改Gandam的Kaki.欢迎你哦。

我刚Update一些Pic ,给你看看,刚有买了两个PVC和冰河

还没拍,等Digi Camere来先再放。^^ +u.

[IMG]http://i14.p ...

大大D摆设都好骨子喔,好整齐,由其只玻璃架,睇落好高贵,好靓!
迟D在下都POST埋其它收藏品上0黎,到时最紧要大大支持啊,多谢鉴赏!

原帖由 devilgray 于 11-4-2006 03:16 AM 发表
好。。。壮观的收集!!!你还真有米啊!!!

大大言重啦,比起呢度D大大0既珍藏,在下实在望尘莫及,微不足道。系呢,大大完D咩玩具0架?

在下小小0既珍藏。(加0左说明)

呢只亦都系KOTOBUKIYA出品0既HELLBOY。。在下实在太迷恋HELLBOY啦。。唔知点解。。呢件系上两个月响EBAY买番0黎0既。。绝晒版,本地抄唔到。

呢件就。。唉。。在下买果阵都俾人炒高0左,但系家阵仲离谱,炒到上成千银马币。。不过都叫做系绝版货0罗, MEZCO出品,18寸电影版HELLBOY-TOWER RECORD MUSIC EXCLUCIVE-

普通开口版18寸MEZCO出品电影版HELLBOY.

3缺1大合照。。

继电影版18寸HELLBOY之后,MEZCO再出击,推出漫画版18寸HELLBOY,呢件HELLBOY感觉上大只过电影版果只,但其实系一样高0既,只不过漫画版0既系头身大脚细0甘解0者。唔错0架呢件0野,不防买0黎玩吓。

呢件系美国玩具展SAN DIEGO EXCLUSIVE 限量版 12寸着衫公仔,SIDESHOW出品。全球限量 2000只(如无记错0既话)

无乜特别,只不过无依开棚牙俾人睇0者。。MEZCO 18寸HELLBOY

呢个系开口兼流蚊饭漫画版18寸MEZCO出品HELLBOY EXCLUSIVE.市面上都好似无乜货0罗。。

半棚牙兼流蚊饭漫画版18寸MEZCO出品HELLBOY EXCLUSIVE。一样系无乜货剩 LU。。

换0左个头就系0甘喇。。

依开棚牙“担番口大雪茄哩”。。 亦都系早几年SAN DIEGO漫画展会场限量版,MEZCO 出品,大概7-8寸高,可以换头换衫。全球限量3000只。

睇下我0既石之右手啦。。哈哈哈!

细件吊卡HELLBOY 1.5 入魔版。。5寸高,MEZCO出品。

细件吊卡HELLBOY 1.0 入魔版,PREVIEW EXCLUSIVE。5寸高,MEZCO出品。

细件吊卡HELLBOY 1.5 健身雪茄版,附赠哑铃。。5寸高,MEZCO出品。

细件吊卡HELLBOY 1.0 担住半条尸版。。条尸使出“仙人指路”。。5寸高,MEZCO出品。

细件吊卡HELLBOY 1.0 咬牙切齿版。。5寸高,MEZCO出品。

SIDESHOW 出品, 1:1 原大HELLBOY手枪, “THE SAMARITAN”REVOLVER.全球限量1000支。最难得到手0既都莫过于呢把枪0罗。。真系几经辛苦0架。。大家都知呢D 0甘0既0野好难入0黎0架啦。。

石之右手,1:1原大,可以套上手度扮HELLBOY,SIDESHOW 出品,限量1500只!

1:1 原大HELLBOY 胸像,SIDESHOW出品,成个铜像0甘,好壮观,好ART。全球限量200只。

全家副。等呢一刻等0左好耐啦,几经辛苦,终于集齐呢三件宝贝。。好开心。

依家在下房间大揭秘。。在下间房门口。。

则边影。。

正面影。。

左雪饮。右绝世。耶稣摆中间。。

向外影。。

展览柜。。

吊卡墙纸。。

门后面。。仲有少少位吊。。

衣柜顶都唔放过。。

电脑台。。仲有只小魔怪。。

则边仲0匿埋只sentinel。。

电脑台则边0既疏发坐住只6尺高0既蜘蛛侠。。嘻嘻,毛公仔类。。

杂杂无家可归0既玩具。。唔好意思啊,真系唔够位安置你地啊。。

楼下客房,在下开始计划侵略呢间房。。成为在下0既玩具展览房2号。。嘿嘿!

暂时得一只玻璃柜。。迟D。。嘻嘻。。。。

1:1 HELLBOY产品, 蒙面超人,同埋星际激光剑0既安置地。。

评分

watashi + 50 精品文章

Follow Us
看来你超喜欢 hellboy。不错,很不错的收藏。

哗!!!!很劲的收藏

很美的hellboy 1:1哦!!要好好支持!!!房间和外面卖模型的店没什么分别的你!!!

我..
我...
无话可说..

有钱到..
我甘拜下风... m(_ _)m

我也希望我是有钱人
我还有很多模型要买的说..

加 50分...鼓励鼓励..

LeoNHarT 该用户已被删除
大家的收藏都很壮观~
Hellboy1874可以post上你房间的收藏如何摆设吗?

原帖由 LeoNHarT 于 11-4-2006 02:21 PM 发表
大家的收藏都很壮观~
Hellboy1874可以post上你房间的收藏如何摆设吗?

哈哈,我也是想看看。。。。GIVE US FULL VIEW

LeoNHarT 该用户已被删除
哇,你有SIC18,我就是miss了这set好羡慕你哦

这样还说是小小珍藏吗???~~!!!

真多哦~!!!

原帖由 zetaplus 于 11-4-2006 07:48 AM 发表
看来你超喜欢 hellboy。不错,很不错的收藏。

多谢大大赞赏,系啊,在下系HELLBOY迷0黎0架

原帖由 colim98 于 11-4-2006 12:19 PM 发表
哗!!!!很劲的收藏

多谢大大大大都POST吓D珍藏上0黎分享吓啦!

原帖由 greytakako 于 11-4-2006 12:39 PM 发表
很美的hellboy 1:1哦!!要好好支持!!!房间和外面卖模型的店没什么分别的你!!!

Hey dude, i'm waiting for your one piece series leh.quick-quick post    lah!

原帖由 watashi 于 11-4-2006 01:19 PM 发表
我..
我...
无话可说..

有钱到..
我甘拜下风... m(_ _)m

我也希望我是有钱人
我还有很多模型要买的说..

加 50分...鼓励鼓励..

哗~版主光临,有失远迎。家山有福。多谢大驾光临。
版主,其实我唔系有钱0架,只不过我的使费都系用系玩具上咋。成副身家0黎0架啦。。

原帖由 LeoNHarT 于 11-4-2006 02:21 PM 发表
大家的收藏都很壮观~

可以,不过相机问人借0既,寻晚还番0左俾人,要等等0窝,多几日我再借过。。嘻嘻。多谢大大欣赏。

原帖由 dreamer_adrian 于 11-4-2006 02:26 PM 发表

哈哈,我也是想看看。。。。GIVE US FULL VIEW

无问题,难得0甘多位大大想睇吓,小弟尽快post 上0黎,俾少少时间细佬。