佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

楼主: Hellboy1874

^_^ 在下小小0既珍藏 (新成员加入--1比1蜘蛛侠胸像-06-08-07)

建议升精华。  

楼主的收藏真还蛮夸张...

原帖由 cutiepig 于 13-4-2006 12:41 PM 发表
樓 主 ﹗ 我 喜 歡 你 的 hellboy﹗ 帥 ﹗ ﹗ ﹗

多谢欣赏~大大是女中豪哦!大大收藏什么玩具呢?

原帖由 生命之泉 于 13-4-2006 01:52 PM 发表
建议升精华。  

哗~大大太给面子了,在下不敢当啦,实在受宠若惊啊。。感激感激~

原帖由 ahhow 于 13-4-2006 02:12 PM 发表
楼主的收藏真还蛮夸张...

不敢当,这里还有很多大大比在下夸张的。。谢谢观赏!

楼主.你的HELLBOY太美了...我用你的HELLBOY做了一幅画...哈哈..是用CONSTANTINE的BACKGROUND弄的.希望你喜欢.

Follow Us
原帖由 greytakako 于 13-4-2006 03:48 PM 发表
楼主.你的HELLBOY太美了...我用你的HELLBOY做了一幅画...哈哈..是用CONSTANTINE的BACKGROUND弄的.希望你喜欢.

[IMG]http://i45.photobucket.com/albums/f66/greytakako/hellboy. ...

大大0既photoshop技术都几厉害0窝~~好正~多谢!!

炸他家pelis~

原帖由 風. 于 13-4-2006 04:03 PM 发表
炸他家pelis~

哇~~别这么做~~手下留情啊~都是我的心血。。炸了它们我也不想活了T_T

wowww...nice collection my fren, (sorry for using english coz really
lazy type it lar....muahahaha~)...... really nice man, really hope can
go ur house n stay....hoho! when free can i join your trip to go toy
shop "hang kai" hahaha!!! or meet up to have a little funcy drink?
yarkksss...keep on going man, me also ( but i'm a newbie for figure)
hehehe~~...anywhere nice to meet u here man, have a nice day for u and all the figure fans in here! or ask "lou zhu" make a gethering for all
the figure collect frans to meet up and have a party? then we all can
jam for this crazy things with all collector man, how ya "lou zhu"
is it work?? wakakaka~~...

原帖由 yangzio 于 13-4-2006 06:56 PM 发表
wowww...nice collection my fren, (sorry for using english coz really
lazy type it lar....muahahaha~)...... really nice man, really hope can
go ur house n stay....hoho! when free can i join your ...

呢位仁兄,首先非常多谢你0既捧场,感激感激~`在下都好高兴认识你!
之不过仁兄你都太冒险啦,在下寻日都系唔识规矩打英文但好彩有朋友提醒至啦啦声打返中文补飞咋,争 D 舔0野~~~
在下非常感激您冒住扣分险0黎到呢个POST留言,多谢支持!
无问题0架,有时间大家约出0黎吹吓FIGURE水0罗。饮吓茶,交流吓心得!好啊!
至于聚会0既话睇怕都要等版主安排吓0罗,好吗版主?

原帖由 Hellboy1874 于 12-4-2006 03:35 PM 发表

对不起,我误会了,HT Predator是RM550,对不起!

哦~~唔洗对唔住啦~我以为我买贵左~~

得闲出来吹下水啦~~嘻嘻

原帖由 Lotus 于 13-4-2006 07:42 PM 发表

哦~~唔洗对唔住啦~我以为我买贵左~~

得闲出来吹下水啦~~嘻嘻

好哇~`有时间大家约埋啦!实在大大买几钱啊?

很钦佩楼主的对这些collections的恒心和热心。好~!

原帖由 stormv 于 13-4-2006 10:05 PM 发表
很钦佩楼主的对这些collections的恒心和热心。好~!

啊。。大大呢番说话令在下内心感到好恩惠。。
通常在下呢种行为只会俾身边0既朋友嘲笑,俾人话不切实际,浪费金钱。。但在下对玩具0既热诚,一定会坚持到最后一口气为止!多谢大大0既支持!大家一同努力吧!

原帖由 Hellboy1874 于 13-4-2006 08:08 PM 发表

好哇~`有时间大家约埋啦!实在大大买几钱啊?

同你一样猫多猫少~~不过系一对~~拿命~~:@

原帖由 Lotus 于 14-4-2006 02:20 AM 发表

同你一样猫多猫少~~不过系一对~~拿命~~:@

无啊,我仲未买到SCAR PREDATOR啊,所以净系买0左只CELTIC先罗。。不过收到风声迟D可能有批平货,价钱未肯定,不过就肯定唔过RM500。。但仲未有消息,都唔知坚定流。。

13B 该用户已被删除
哇!! 1:1的hellboy收集,劲! 大开眼界! 我会继续跟这个贴的,请继续update~

原帖由 13B 于 14-4-2006 12:17 PM 发表
哇!! 1:1的hellboy收集,劲! 大开眼界! 我会继续跟这个贴的,请继续update~

多谢大大0既支持。。在下尽力而为啦~~多谢欣赏!

原帖由 Hellboy1874 于 14-4-2006 02:45 AM 发表

无啊,我仲未买到SCAR PREDATOR啊,所以净系买0左只CELTIC先罗。。不过收到风声迟D可能有批平货,价钱未肯定,不过就肯定唔过RM500。。但仲未有消息,都唔知坚定流。。

个人认为应该流的~~HT生产PREDATOR唔容易,唔会有大批货所以才DELAY左一段时间
再讲HT点野都较少落价(唔代表无可能啦)而且只PREDAROR甘受欢迎~~唔卑人抄都笑
至于唔过500就勉强左D因为HT本身只售RM490姐~~

(个人吹水姐)~~