佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

楼主: Hellboy1874

^_^ 在下小小0既珍藏 (新成员加入--1比1蜘蛛侠胸像-06-08-07)

原帖由 Hellboy1874 于 8/8/2007 11:03 发表

呢位仁兄真系一针见血。。。真系好难抗拒。。0岩0岩又见到新0既正0野开始预订。。顶。。

閣下並不寂寞﹐我也剛剛中了這兩個...

原帖由 zerolord 于 8-8-2007 12:58 PM 发表

閣下並不寂寞﹐我也剛剛中了這兩個...

http://i79.photobucket.com/albums/j157/0lord/Hobby/20070808/TOR10004.jpg

http://i79.photobucket.com/albums/j157/0lord/Hobby/20070808/TOR10003.jpg

在下0既毒。。中得好深。。

啊!!!!我D子子孙孙啊~~

小弟就看中佐呢只,问佐uncle long要唔要入,可惜无答复

[img]http://x2f.xanga.com/7a5d90fa52d30138637601/w101952953.jpg[/img]

原帖由 Lotus 于 8-8-2007 09:35 PM 发表
小弟就看中佐呢只,问佐uncle long要唔要入,可惜无答复

可以问吓SHIOKTOYS。。应该唔系问题0瓜。。嘻嘻。。中毒者

蜘蛛侠胸像好美。。。。。最近都集中收集变形金刚产品。。。都荒芜了我的6寸人偶收集品

Follow Us
您是神!是我的神!哈哈!

大大的收藏也太神了!

原帖由 Hellboy1874 于 9-8-2007 02:29 AM 发表

可以问吓SHIOKTOYS。。应该唔系问题0瓜。。嘻嘻。。中毒者

弊在小弟帮亲惯XL左~~~HELL兄你都中埋我个'饭'哦
看来你都几难收山罗~~

原帖由 白色慧星 于 14-8-2007 01:58 PM 发表
蜘蛛侠胸像好美。。。。。最近都集中收集变形金刚产品。。。都荒芜了我的6寸人偶收集品

哈哈,那是锐不可挡的电影效应吧 很毒0耶!

原帖由 jinchaw 于 14-8-2007 11:55 PM 发表
您是神!是我的神!哈哈!

大大的收藏也太神了!

不神不神,在下的收藏只是和这里的收藏家有点不同而已。这儿的大大的珍藏都是偏日本的,在下只是偏美国的而已,比起外国的收藏家,在下实在是微不足道

原帖由 Lotus 于 15-8-2007 03:55 AM 发表

弊在小弟帮亲惯XL左~~~HELL兄你都中埋我个'饭'哦
看来你都几难收山罗~~

赖晒0野啦 Lotus兄,点啊?有唔有兴趣订翻件啊,明年至到货。。

原帖由 Hellboy1874 于 17-8-2007 09:20 PM 发表

赖晒0野啦 Lotus兄,点啊?有唔有兴趣订翻件啊,明年至到货。。

有心无力啊~hell兄,别再害我堕落下去个无底深渊迟早万劫不复喽~哈
讲笑~其实1比1我都念过收喀,不过系要整个果种,因为我唔钟意嚼散餐,嘿嘿
就算系贵点都OK喽拿来守门口,哈!可惜无路叻~
HOTTOYS点只ELDER P2 hell兄无中毒咩?甘正~~啊龙生终于有得'哦打'啦
死人临楼都要买啊~老兄收唔收啊?唔收对唔住自己哦~~
哈哈哈哈哈

原帖由 Lotus 于 18-8-2007 12:06 AM 发表

有心无力啊~hell兄,别再害我堕落下去个无底深渊迟早万劫不复喽~哈
讲笑~其实1比1我都念过收喀,不过系要整个果种,因为我唔钟意嚼散餐,嘿嘿
就算系贵点都OK喽拿来守门口,哈!可惜无路叻~
HOTTO ...

哈哈哈哈哈,嗯。。真系几正。。捻捻先,嘻嘻!